Kjøpsbetingelser Kjøpsbetingelser – GunPower

Kjøpsbetingelser

Generelle vilkår for nettbutikk

GUNPOWER AS - GENERELLE VILKÅR FOR NETTBUTIKK

1. GENERELLE

1.1 Disse vilkår og betingelser ("Vilkårene") gjelder for din bestilling av produkter ("Produktene") fra Gunpower AS sin nettbutikk for levering i Norge.

1.2 De følgende vilkår er tilrettelagt for alle kjøp. Gjennom å godkjenne Gunpower AS sine Generelle Vilkår for nettbutikk før din ordre sendes, aksepterer du disse vilkårene.

1.3 Gunpower AS forbeholder seg retten til å endre vilkårene uten varsel. En slik endring vil dog ikke ha innvirkning på ordrer som ble sendt før de endrede vilkårene blir lagt ut på websiden.

1.4 For vilkårene for bruk om nettsiden samt personvern, kan du gå til betingelser og vilkår for bruk av Gunpower sitt nettsted.

1.5 For eventuelle spørsmål eller kommentarer vedrørende vilkårene, varsel om uttak, kanselleringer, retur og refusjon, vennligst kontakt:
Gunpower AS,
Skjelsbulia 7 1684 Vesterøy
E-post: post@gunpower.no
Tlf.: 91 11 67 34

2. REGISTRERING AV ORDRE

2.1 En ordre registreres ved å fylle ut skjema på nettsiden.

2.2 Alle produkter leveres med forbehold om tilgjengelighet. Vi vil kontakte deg via e-post eller telefon så snart som mulig for å informere deg dersom de bestilte produktene ikke er tilgjengelige.

2.3 Vi prøver å holde en høy kvalitet på bildene som publiseres på nettstedet, men vær oppmerksom på at det bestilte produktet kan variere i farge og design fra bildet på nettstedet.

2.4 Vi tar forbehold om skrivefeil og feil ved prissetting. Du som kunde vil da bli informert pr telefon/mail, og nettordren kan bli annullert.

2.5 Hvis du har gitt oss en gyldig e-postadresse, vil vi varsle deg så snart som mulig for å bekrefte din bestilling og for å bekrefte opplysningene dine. I forbindelse med dette, får du et unikt ordrenummer, som skal brukes i all kommunikasjon med Gunpower AS.

3. LEVERING

3.1 De bestilte produktene skal leveres i sin opprinnelige design. Gunpower AS forbeholder seg retten til å foreta mindre tekniske endringer, som ikke påvirker funksjonaliteten til produktet.

3.2 Alle produkter som IKKE er merket utsolgt vil normalt bli levert innen 7 dager.
Produkter merket utsolgt blir fortløpende bestilt inn til vårt lager og vill bli tilgjengelige for kjøp etter at merking er tatt bort.

3.3 Dersom et produkt ikke er tilgjengelig i det bestilte kvantum, vil vi informere deg om dette, og du kan bestemme om du ønsker å bestille et lavere kvantum eller kansellere bestillingen.

3.4 Gunpower AS kan, etter eget skjønn, bestemme seg for å foreta en delvis levering. Hvis så, vil du ikke bære noen ekstra kostnader, men kun belastes for én leveranse.

3.5 Hvis leveransen ikke er mulig innen tretti (30) dager, kan du kansellere bestillingen. Skulle betaling ha funnet sted, vil disse bli returnert av oss innen tretti (30) dager.

4. PRISER OG LEVERINGSKOSTNADER

4.1 Alle priser er i NOK. Prisene publisert på nettstedet er inkl. mva, men eksklusive eventuelle avgifter, toll og frakt, så fremt annet ikke er oppgitt.

4.2 Hos Gunpower AS har vi en standard fraktpris på 139 kr for sendinger i hele Norge.

4.3 OBS!!! Om du utelater å hente din pakke, og/eller oppgir feil sendings informasjon, så den går i retur til oss, vil du bli fakturert 500,- i straffegebyr.
(Dette kravet vil bli krevd inn via Inkassoselskap.)
Sørg derfor å oppgi riktig mailadresse og/eller mobilnummer så du får hentet ut din pakke i tide.

5. BETALING

5.1 Du kan betale for produktene med de til en hver tid gjeldende betalingsmetoder angitt på nettstedet.

5.2 Gunpower AS tilbyr sikker online betaling med bistand fra en ekstern leverandør, og for å være sikker på at du alltid har den høyeste grad av sikkerhet, krypteres automatisk betalingsdetaljene når du legger dem inn.

5.3 Når du betaler med kredittkort, må kredittkortopplysninger gis når du bestiller. Kredittkortet ditt vil bli belastet på tidspunktet for ordrebekreftelsen.

5.4 Faktura: Det gis kredittgrense på inntil kr 5000, ved bestilling over 5000 kr aksepteres ikke faktura. Du vil da bli kontaktet for alternativ betalingsløsning.

5.5 Ved og velge faktura godtar du at vi kan utføre en kredittsjekk med gjenpartsbrev (gjenpartsbrev gjelder ved forbruker kjøp)

5.6 Velger du å betale med faktura, mottar du faktura på mail og i pakken som sendes til deg. Fakturaen har 14 dagers betalingsfrist. Er ikke betalingen registrert hos oss 3 dager etter fristen, mottar du et inkassovarsel med 70 kr gebyr. Inkassovarsel har også 14 dager betalingsfrist og sendes over til eksternt inkassobyrå om ikke betaling er registrert.

 

6. ANGRERETT, SKADET OG/ELLER DEFEKT PRODUKT

Angrerett
6.1 Du kan, uten å oppgi noen grunn, trekke bestillingen, fra datoen for mottak av ordrebekreftelse inntil 14 dager fra mottak av produktet. Slik tilbaketrekning skal skje i skriftlig form (f.eks brev, faks eller e-post), og for å overholde fristen er det tilstrekkelig å sende tilbaketrekkingsvarsel til Gunpower AS på adresse eller e-post angitt under punkt 1.5.

6.2 Skulle betalinger være gjort, vil disse umiddelbart, senest innen 14 dager fra mottak av det returnerte produktet, bli tilbakebetalt av oss. Vi vil imidlertid kun dekke kostnaden for selve produktet og ikke din leveringskostnad for å returnere produktet til oss.

6.3 Dine rettigheter til å trekke bestillingen kan frafalle hvis du ikke har tatt tilstrekkelige skritt for å sikre at du er i stand til å returnere produktet i vesentlig samme stand som opprinnelig stand. For at angreretten skal gjelde må produktet være ubrukt og leveres tilbake i sin originalforpakning i uskadet stand. Dette gjelder ikke hvis tilstanden til produktet er forverret som følge av forhold som ikke skyldes deg selv. I alle tilfelle, vil vi alltid anbefale at du tar tilstrekkelige og rimelige tiltak for å opprettholde tilstanden til produktet, og at du ser til at produktet leveres trygt tilbake til oss.

Skadet eller defekt produkt
I tillegg til dine rettigheter til å trekke ordren etter § § 6.1 til 6.3 ovenfor, kan du også utøve visse virkemidler hvis du finner ut at produktet er skadet eller defekt. Hvis ja, kan du kontakte oss og følge prosedyrene angitt nedenfor.

6.5 Eventuelle skader på produktene under forsendelse eller påståtte defekter angående produktet skal umiddelbart meldes skriftlig til Gunpower AS på adresse eller e-post angitt i punkt 1.5.

6.6 Andre klager eller åpenbare mangler på produktet skal varsles innen tretti (30) dager etter mottak av produktet.

6.7 Hvis kravet er gyldig, kan du i samsvar med Lov om Forbrukerkjøp be om retting av feilen.

6.8 Hvis vi ikke klarer å rette feilen på produktet, kan du velge å kansellere bestillingen eller å be om reduksjon av prisen.

7. FORCE MAJEURE
Om leveringen forhindres eller blir forsinket på grunn av omstendigheter som ligger utenfor vår kontroll har vi rett til å heve ordren. Dette blir meddelt via post, e-post eller telefon

9. GJELDENDE LOV
Denne avtalen skal reguleres av gjeldene lover for Norge.

10. Aldersgrense for kjøp gjennom nettbutikk
Alle som kjøper noe gjennom Gunpower AS sin nettbutikk må være 18 år eller eldre.

11. Privacy Policy - Behandling av persondata

I forbindelse med varekjøp i nettbutikken vil det bli innhentet persondata som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, mm. Disse data blir kun brukt internt i forbindelse med utsendelse av varer, kundekontakt, mm. Data som samles inn på nettbutikken blir ikke delt/solgt til en tredjepart og behandles og oppbevares etter Norsk Lov.